Alla inlägg den 23 september 2008

Av linnea - 23 september 2008 17:13

Kära dagbok

Idag har varit en tråkigt dag, bara legat och kollat på naturprogram och klappat en mus.. ja min egen och en annan.

När jag skulle köpa klementiner på min konsum idag så var det ett sånt där vanligt irritationsmoment.. Jo, det var två kassor öppna och jättelånga köer.. mannen i ena kassan ropade i högtalaren "öppna kassa 3, öppna kassa 3"

Robert kom och öppnade kassa tre och jag stod näst-näst-längst fram i kassa 2 och det var en kärring med en hel jävla vagn framför mig.

Men likt förbannat så springer subborna bakom mig fram till kassa 3.

Jag frågar då mig själv, är det rimligt, att jag som stått och väntat i 10 minuter på att få handla en liten påse klementiner bakom en stor kärring som storhandlar, inte ska få gå lugnt och stilla till den andra kassan utan att bli nersrpungen av en skock jävla kö-fascister som till varje pris ska komma först TROTS att dom precis ställt sig längst bak i kön?

Tack och lov så var det en vettig jävla man som petate mig på ryggen och pekade till kassa 3 "vill du ställa dig där?" "nej.. gör du det" sa jag för att han var så pass vänlig och frågade. 7 minuter senare fick jag handla min påse med 7 klementiner för 13.50, som förövrigt redan är slut.

Ovido - Quiz & Flashcards