Direktlänk till inlägg 18 november 2008

alla som inte är 80 år är våltäksmän

Av linnea - 18 november 2008 14:00

Fan vad jag har börjat gilla nudlar, jag tror att min kropp har vant sig vid att äta dessa, för innan kan jag minnas att jag avskydde dom.

Dock är den enda jag äter Orientalisk i smaken.

Fyfan vad jag stör mig på gamla människor, jo men seriöst alltså.

vafan är deras problem?

Jag tror att stockholms pensionärer är sjukt bittra över att deras liv inte blev som de hoppats, de har åkt alldeles för mycket tunnelbana, och sett för mycket asfalt i sina dagar. Sett för mycket skit helt enkelt.

Men måste dom ta ut det på ungdomar? (jag är tydligen inte ungdom längre för jag är över 20, även fast jag fortfarande ser mig som ungdom och åker Reducerat pris i kollektivtrafiken och inte en jävel ifrågasätter det)

Nejmen kolla. Jag reser mig gärna för åldringar i tunnelbanan, det har jag gjort många gånger, men jag förväntar mig fan ett litet jävla tack, eller åtminstonde att kärringen drar på mungiporna eller ger mig en liten nickning. Jag har fan också problem med rygg och ben, blott 22 år. Men inte fan är det någon som bryr sig om det.

Häromdagen var det en donna som bokstavligt talat körde över mig med rullatorn, alltså rakt över båda fötterna, men sa hon ursäkta? Nej.

Och dom här jävla kärringarna som fortfarande tror att det är nån jävla service på bussarna, alltså... ska ni UT så får ni trycka på Öppna-dörren-knappen. Imorse vad det en tant som stod och skulle ut och väntade på at dörren skulle öppnas, när hon aldrig tryckte på knappen så körde bussen vidare och hon blev helt jävla hargalen och började vråla och skrika åt chauffören. Tryck på knappen, människa. tänkte jag.

Slutligen så tycker jag att de har noll respekt för människor från andra kulturer, så många gånger jag har varit med om kärringar som varit spydiga i kassor och butiker för att kassören kommer från ett annat land.

Jag blir så jävla trött.

Det är inte mitt eller någon annans fel att du inte fattar något av nymodigheter, det är inte mitt eller någon annans fel att du måste trycka på en knapp för att öppna en dörr, det är inte mitt eller någon annans fel att ditt liv är grått, tråkigt, och att du bara träffar människor när du går till ICA, och slutligen är det inte mitt eller någon annans fel att världen och samhället faktiskt har förändrats, kanske inte till det bättre, men det har den.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnea - 17 augusti 2013 01:50

När jag har en relation hakar jag upp mig på allt som känns fel och dåligt, som att jag letar efter saker bara för att kunna avsluta nåt, och påbörja nånting annat. När man sedan blickar bakåt tänker jag bara på det bra, på det som betydde nånting....

Av linnea - 13 augusti 2013 20:53

Efter snart ett år hälsar jag mig själv tillbaka till bloggandet. Väl mött Linnea! ...

Av linnea - 19 november 2012 21:31

Det kan inte krävas mycket i barndomen för att man ska bli känslomässigt rubbad som vuxen. Jag var alltid ett glatt barn, glatt men eftertänksamt.  Hade mycket idéer om hur saker skulle vara och om det visade sig vara fel eller om nån sa emot kun...

Av linnea - 18 november 2012 11:59

Väldigt surrealistiskt nu. Sitter ensam på Muffinbakery på Östermalm, det är nästan helt fullt här fast alla är tysta. Ur högtalaren spelas en fransk sorglig låt, antagligen om kärlek. En läser tidning. En sippar på en juice. En sitter med sin ...

Av linnea - 18 november 2012 11:42

Väldigt surrealistiskt nu. Sitter ensam på Muffinbakery på Östermalm, det är nästan helt fullt här fast alla är tysta. Ur högtalaren spelas en fransk sorglig låt, antagligen om kärlek. En läser tidning. En sippar på en juice. En sitter med sin ...

Ovido - Quiz & Flashcards