Alla inlägg den 12 januari 2009

Av linnea - 12 januari 2009 11:09

... som blev till en bra pga lite kultiration på jobbet.

Kollade på reprisen av Lets dance igår, (ja endast för att se hur blondinbella gör bort sig i rikstelevision)

"Lets dance är skitcoolt!" Alltså, avlid, snälla?

Det hände en störd grej i fredags. Jag och min vapwndragare var ute med två killkompisar, först blev det theodoras och sedan kellys som alltid.

Vi köpte öl och grabbarna satte sig och började ragga på två brudar vid ett bord.

Efter ett tag så gick vi dit för vi skulle se vad det var för småtjejer som hade börjat stöta på. Jag satte mig i Andreas knä för att det inte fanns någon plats runt bordet.

Efter ett tag visade det sig att min käre man som förövrigt låg hemma och sunkade kände en av dem tjejerna vid bordet, vilket jag inte visste då, och hon sa heller ingenting om att hon kände honom. Istället började hon fråga ut min killkompis, "har inte hon pojkvän? varför sitter hon i hans knä?"

Sedan messade hon min pojkvän och berättade att jag satt i en främmande mans knä, SAMT att den lilla #"##¤%&%  tog ett FOTO på mig utan att jag visste om det och skickade det till min man. "En bild säger mer än tusen ord" Skrev hon sen.

Att hon kände min man, samt att hon tog foto på mig och andreas fick jag inte reda på förrens dagen efter. Det hela kändes då helt sjukt och bisarrt samt jävligt olustigt.

Får man göra så, vad tycker ni?

Det sjuka var att det var inte jag som gjorde min man upprörd, utan det var hennes jävla spekulationer tagna från luften.

Gah.

Behöver jag förklara varför jag avskyr kvinnfolk?


Ovido - Quiz & Flashcards