Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

en halvkass måndag

Av linnea - 12 januari 2009 11:09

... som blev till en bra pga lite kultiration på jobbet.

Kollade på reprisen av Lets dance igår, (ja endast för att se hur blondinbella gör bort sig i rikstelevision)

"Lets dance är skitcoolt!" Alltså, avlid, snälla?

Det hände en störd grej i fredags. Jag och min vapwndragare var ute med två killkompisar, först blev det theodoras och sedan kellys som alltid.

Vi köpte öl och grabbarna satte sig och började ragga på två brudar vid ett bord.

Efter ett tag så gick vi dit för vi skulle se vad det var för småtjejer som hade börjat stöta på. Jag satte mig i Andreas knä för att det inte fanns någon plats runt bordet.

Efter ett tag visade det sig att min käre man som förövrigt låg hemma och sunkade kände en av dem tjejerna vid bordet, vilket jag inte visste då, och hon sa heller ingenting om att hon kände honom. Istället började hon fråga ut min killkompis, "har inte hon pojkvän? varför sitter hon i hans knä?"

Sedan messade hon min pojkvän och berättade att jag satt i en främmande mans knä, SAMT att den lilla #"##¤%&%  tog ett FOTO på mig utan att jag visste om det och skickade det till min man. "En bild säger mer än tusen ord" Skrev hon sen.

Att hon kände min man, samt att hon tog foto på mig och andreas fick jag inte reda på förrens dagen efter. Det hela kändes då helt sjukt och bisarrt samt jävligt olustigt.

Får man göra så, vad tycker ni?

Det sjuka var att det var inte jag som gjorde min man upprörd, utan det var hennes jävla spekulationer tagna från luften.

Gah.

Behöver jag förklara varför jag avskyr kvinnfolk?


 
 
fairy

fairy

17 januari 2009 13:54

Välkommen tillbaka efter bloggpausen,

Ang inlägget ovan...
VEM gör så???

Jävla idiotbrud!

Har hon inget bättre att göra en att sabba andras "VÄL FUNGERANDE" relationer..
Precis som du skriver hade du inte gjort ngt fel what so ever...

Vilket litet vider...
Kanske bra att ifrågasätta varför din man har henne som vän..

http://ochjag

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnea - 17 augusti 2013 01:50

När jag har en relation hakar jag upp mig på allt som känns fel och dåligt, som att jag letar efter saker bara för att kunna avsluta nåt, och påbörja nånting annat. När man sedan blickar bakåt tänker jag bara på det bra, på det som betydde nånting....

Av linnea - 13 augusti 2013 20:53

Efter snart ett år hälsar jag mig själv tillbaka till bloggandet. Väl mött Linnea! ...

Av linnea - 19 november 2012 21:31

Det kan inte krävas mycket i barndomen för att man ska bli känslomässigt rubbad som vuxen. Jag var alltid ett glatt barn, glatt men eftertänksamt.  Hade mycket idéer om hur saker skulle vara och om det visade sig vara fel eller om nån sa emot kun...

Av linnea - 18 november 2012 11:59

Väldigt surrealistiskt nu. Sitter ensam på Muffinbakery på Östermalm, det är nästan helt fullt här fast alla är tysta. Ur högtalaren spelas en fransk sorglig låt, antagligen om kärlek. En läser tidning. En sippar på en juice. En sitter med sin ...

Av linnea - 18 november 2012 11:42

Väldigt surrealistiskt nu. Sitter ensam på Muffinbakery på Östermalm, det är nästan helt fullt här fast alla är tysta. Ur högtalaren spelas en fransk sorglig låt, antagligen om kärlek. En läser tidning. En sippar på en juice. En sitter med sin ...

Ovido - Quiz & Flashcards